Dsquared2 2 Wood EDT 30ml pentru Bărbați și Femei
 • Dsquared2 2 Wood EDT 30ml pentru Bărbați și Femei
100% original product Cod produs: 8011003864232

Dsquared2 este un brand de modă, care produce haine de bărbați, femei, încălțăminte, accesorii și parfumuri. Este creat de cei doi frați gemeni canadieni, Dean și Dan Caten.Marca este renumită pentru show-urile de modă excentrice, adesea cu mai mult...

Floral Lemnos Mosc

Aromatic note: Floral Lemnos Mosc

Categorie: AROME UNISEX

STOC EPUIZAT
Preț : 138,08lei
Dsquared2 2 Wood is a great, fresh and unpretentious unisex perfume with an aromatic group containing woody floral musk. This light fragrance is great for any fan of the citrus notes.
The top fragrance of Dsquared2 2 Wood starts with fresh notes of lemon and citron as well as spicy pink pepper. The heart is woody and awakening with cedar wood, vetiver, fir and cypress which will lead you to a magical forest full of green scents. The base hides oriental musk and amber which give depth and a feeling of warmth to the scent.
The Dsquared2 brand again offers us a cocktail of woody bouquets that touches gentle the senses and stay in the mind for a long time with the fragrance 2 Wood.

Top notes: lemon, citron, pink pepper.
Middle notes: cedar wood, vetiver, fir, cypress
Base notes: musk, amber
Launched in 2021.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.