CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Produsele de pe pagina web sunt originale?

Da! Toate produsele de pe pagina web sunt 100% originale, cu origine garantată și calitate dovedită, fără excepții și compromisuri.

Calitatea produselor "fără ambalaj" este la fel ca și calitatea produselor standard?

Da! Calitatea lor este exact aceeași ca și produsele standard! Diferența este că acest grup de produse nu are ambalaj oficial, cutie și uneori ar putea fi fără capac. Aceste produse vin doar cu colet pentru transportare, care protejează conținutul și integritatea sticlelor.

Cum ați putea garanta calitatea produselor Dvs pe care le oferiți?

Spre deosebire de multe alte pagini web care vând parfumuri, denumirea și numărul de TVA al companiei noastre sunt disponibile. „Parfumation.ro“. este un distribuitor lider de branduri de renume mondial, cu o experiență de aproximativ 25 de ani în domeniu. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial al companiei.

Prețurile de pe site-ul web și cele din magazinul dvs. din Plovdiv sunt la fel?

Nu! Prețurile sunt valabile numai pentru acest magazin online și este posibil să nu fie valabile pentru alte entități ale companiei!

Cât costă livrarea?

Prețul pentru livrare este în dependență de țara în care va fi livrată comanda. Consultați tabelul de mai jos:

Livrare EURO
Bulgaria 1,99
Țările UE 4,99
Altele 7,99
Romania 3,99

Fiecare al doilea articol se livrează GRATUIT - în cazul în care comandați mai mult de 1 articol, veți primi livrarea gratuită pentru comanda dvs.!

Dacă fac o comandă de pe site-ul dvs. și o colectez din magazinul dvs. din Plovdiv, voi plăti o livrare?

Da! Dacă doriți să ridicați comanda de la biroul nostru din Plovdiv, costul de livrare va fi din nou 4 leva, în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 100 de leva.

Care este timpul estimat de livrare?

Timpul de livrare este cuprins între 3 și 15 zile lucrătoare după trimiterea comenzii, în funcție de locație. Pentru timpul de livrare detaliat, consultați diagrama de mai jos:

Țara de destinație Timpul de tranzit
Australia 8-10 Zile
Austria 6-9 Zile
Belgia 6-9 Zile
Bulgaria 1-2 Zile
Canada 8-10 Zile
Republica Cehă 7-10 Zile
Danemarca* 6-9 Zile
Estonia* 7-10 Zile
Finalanda 6-9 Zile
Franța* 6-9 Zile
Germania 5-7 Zile
Marea Britanie* 8-10 Zile
Grecia 4-5 Zile
Hong Kong 7-10 Zile
Ungaria 6-9 Zile
Islanda 6-9 Zile
Irlanda 7-10 Zile
Italia* 7-10 Zile
Japonia 7-10 Zile
Letonia 7-10 Zile
Lituania 7-10 Zile
Luxembourg 6-9 Zile
Malaysia 7-10 Zile
Olanda* 6-9 Zile
Noua Zeelandă 8-10 Zile
Polonia 7-10 Zile
Portugalia* 7-10 Zile
România 3-4 Zile
Singapore 7-10 Zile
Slovacia 6-9 Zile
Spania* 7-10 Zile
Suedia 6-9 Zile
Elveția 7-10 Zile
Taiwan 7-10 Zile
USA 8-10 Zile
Restul Lumii 8-15 Zile

Livrarea pe insule poate dura între 1 și 2 zile lucrătoare.

Timpul de procesare și de expediere este de obicei în jur de 24 de ore, de luni pînă vineri. Pentru comenzile trimise după orele 16:00 (UTC +02: 00), acestea sunt de obicei prelucrate în următoarea zi lucrătoare.

În ziua următoare, după expedierea comenzii, veți fi notificat prin e-mail și vă vom oferi un număr de vizualizare a comenzii Dvs. Dacă activați produsul / produsele cu starea "Pre-comandă", comanda Dvs va fi procesată în termen de 2 - 5 zile lucrătoare.

Pot obține o reducere din prețul de pe pagina Dvs web?

Verificați în mod regulat pagina noastră web pentru oferte și promoții, deoarece organizăm periodic promoții și reduceri!

Pot să fac o comandă fără mă înregistrez pe pagina Dvs web?

Da! În timp ce faceți o comandă, puteți alege "Guest Checkout" și trebuie doar să completați informația necesară pentru a finaliza comanda.

Pot să returnez un produs achiziționat?

Da! Puteți returna un produs în termen de 14 zile, după primirea comenzii Dvs! Mai multe informații despre returnarea mărfurilor și politica de returnare puteți găsi aici.

Mi-am uitat parola. Cum pot să mă loghez în contul meu?

Dacă ați uitat parola, trebuie să completați adresa Dvs de e-mail la "Parolă uitată" și apoi veți primi o nouă parolă generată automat pe poșta electronică. Din motive de securitate, se recomandă să modificați parola generată automat cu una nouă.

Am făcut o comandă, dar nu am primit nici un e-mail de confirmare. A fost reușită comanda mea?

Nu! Dacă nu ați primit un e-mail automat de la noi, înseamnă că nu ați reușit să finalizați cu succes comanda. Ce trebuie să faceți este să reveniți pe site-ul nostru și să urmați pașii pentru a confirma comanda. Dacă ați făcut cu succes comanda Dvs, veți primi un e-mail generat automat cu un număr unic (5 cifre) în comanda Dvs. În acest fel, veți ști că am primit comanda Dvs și o vom finaliza.

Produsele pe care le voi primi sunt la fel ca si cele din imagini?

Nu! Fotografiile de pe site sunt doar pentru demonstrație, pentru a arăta utilizatorilor o perspectivă vizuală asupra modului în care un produs ar arăta. De exemplu, o fotografie a unui produs "fără ambalaj" ar putea avea un capac, dar, de fapt, ar putea fi oferită fără de capac.

Care este diferența dintre EDT, EDP și EDCsi extract de parfum?

  • EDT (Eau de Toilette (Apă de Toaletă)) – aceasta este apă de toaletă, care conține de la 5% la 15% (de obicei ~ 10%) concentrat aromatic. Apa de toaletă este cea mai populară formă pentru parfumurile de firmă, oferite pe piață, în special pentru sezonul de vară.
  • EDP (Eau De Parfum (apă de parfum)) - aceasta este apa de parfum, care conține concentrat aromatic, pînă la 10% și 20% (de obicei ~ 15%). Notele predominante sunt tonurile medii sau esența aromei. Apa de parfum este mai durabilă și mai intruzivă decît apa de toaletă, însă nu este potrivită pentru lunile mai calde.
  • EDC (Eau De Cologne ( Apă de colonie) - de asemenea, cunoscut sub numele de Koln, conține de la 3% la 8% (de obicei ~ 5%) uleiuri esențiale sau un amestec de extracte, alcool și apă. Eau De Cologne sunt în principal parfumurile de tip Chypre, iar parfumurile pentru bărbați sunt diferite de parfumurile pentru femei.
  • Extract de parfum (Le Parfum) - aceasta este cea mai pură și cea mai rezistentă formă de parfum. Acesta durează până la 18 ore, iar procentul de uleiuri esențiale în acesta este de aproximativ 15-40%.