De mai mult de 30 ani, am fost în măsură să vă oferim cele mai recente parfumuri de firmă, asigurîndu-vă cu servicii de cea mai înaltă calitate și cele mai bune prețuri din Europa. O dovadă a succesului nostru sunteți voi – clienții, care apreciază experiența și profesionalismul nostru.

Acum este rândul nostru să apreciem dragostea și încrederea Dvs în afacerea noastră. Astfel, am creat Loyal Customers Club (Clubul clienților fideli), pentru magazinul nostru online, pentru a vă oferi mai multe oferte valoroase, cele mai bune reduceri pentru cele mai bune produse de pe piață.

Dacă doriți să faceți parte dinLoyal Customers Club, trebuie să aveți un profil de utilizator în fragrances.bg și aveți nevoie de cel puțin 10 comenzi făcute, în valoare totală mai mare sau egală cu 1000 Euro. Dacă îndepliniți criteriile menționate, vi se va acorda o insignă "Loyal Customer” (Client Fidel) pe pagina Dvs de profil. În plus, veți putea vedea o reducere fixată, pentru comanda Dvs online și veți avea acces la oferte și promoții speciale, destinate în mod special Dvs - clienții noștri fideli. Ne vedem în club!