Tom Ford Noir Anthracite EDP 100ml for Men Men's Fragrance
 • Tom Ford Noir Anthracite EDP 100ml for Men Men's Fragrance
 • Tom Ford Noir Anthracite EDP 100ml for Men Men's Fragrance
 • Tom Ford Noir Anthracite EDP 100ml for Men Men's Fragrance
 • Tom Ford Noir Anthracite EDP 100ml for Men Men's Fragrance
100% original product Cod produs: 888066067140

Designerul american Tom Ford și-a făcut de fapt studiile pentru a fi arhitect. Cu toate acestea după un stagiu la Chloé, el a dezvoltat o dorință de a deveni parte a industriei modei. Au urmat câțiva ani în care a lucrat pentru branduri de modă mai mult...

Chypre

Aromatic note: Chypre

Categorie: Parfumuri pentru bărbați

STOC EPUIZAT
Preț : 539,06lei
truckLivrare gratuita

Launched in 2017, Noir Anthracite is the newest addition to the Tom Ford Noir line. It is a polished and dark, chypre fragrance for men.

A dynamic fragrance which ‘reflects the light in the dark’ meeting the freshness of bergamot with the darkness of black woods. A rather spicy start owing to ginger, bergamot and Sichuan pepper, which are blended with spicy and floral notes in the heart. The composition dries down in a rather intriguing fashion, with the contrasting notes of sandalwood, cedar and ebony. An assertive and bold fragrance for men who know what they want in life.

The face of the ad campaign for Tom Ford Noir Anthracite is the Spanish model Jon Kortajarena

Top notes: bergamot, Sichuan pepper, ginger

Heart notes: spices, floral notes

Base notes: sandalwood, cedar, ebony

Tom Ford Noir Anthracite was launched in 2017.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.