Thierry Mugler Angel Eau De Toilette EDT 80ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
 • Thierry Mugler Angel Eau De Toilette EDT 80ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
100% original product Cod produs: 3439600191219

Designerul francez de modă și fotograful Thierry Mugler se numără printre cele mai influente figuri din lumea modei și a frumuseții. Cariera sa a început ca dansator profesionist la vârsta de 14 ani, dar pasiunea pentru artă la condus la Paris, unde mai mult...

Oriental Vanilie

Aromatic note: Oriental Vanilie

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 309,88lei

Angel Eau de Toilette by Thierry Mugler is a modern version of the famous perfume from 1992 – Angel. Sensual and fresh, this incredible scent dives you into world of desires.

Created by Amandine Marie, the composition opens with a fresh wave of bergamot and pink pepper, twisted in a heart of red berries and praline. Voluptuous aromas of patchouli, cedar, vanilla and musk form the base. 

The flacon of Angel Eau de Toilette is designed as a comet – a symbol of the cosmos and eternity. Face of the advertising campaign is the American actress Eva Mendes. 

Top notes: bergamot, pink pepper

Heart notes: red berries, praline

Base notes: musk, patchouli, cedar, vanilla

Launched in 2011.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.