S.T. Dupont Essence Pure EDT 100ml for Men Men's Fragrance
 • S.T. Dupont Essence Pure EDT 100ml for Men Men's Fragrance
 • S.T. Dupont Essence Pure EDT 100ml for Men Men's Fragrance
100% original product Cod produs: 3386461011203

Compania franceză S.T. Dupont a fost fondată în 1872 de Simon Tissot-Dupont. Marca a intrat în lumea afacerilor oferind articole de lux cum ar fi portofele din piele, valize și accesorii de călătorie care le-au completat colecția pentru clienții care mai mult...

Lemnos Aromatic

Aromatic note: Lemnos Aromatic

Categorie: AROME PENTRU BĂRBAȚI

Out Of Stock
Preț : 112,16lei

Essence Pure Pour Homme by S.T. Dupont is an elegant woody fragrance, aimed at the stylish, modern and confident men.

The crystal clear scent opens with energizing citrusy accords of mandarin and grapefruit, refreshed by bamboo, geranium and cool ozone notes. The calming base includes cedar, amber and musk.

Top notes: mandarin, grapefruit, coriander, rosemary

Heart notes: geranium, bamboo, iris

Base notes: amber, musk, cedar

Launched in 2000.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
  2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
  3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
  4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
  5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
  6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
  7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.