Narciso Rodriguez Pure Musc for Her Set (EDP 100ml + EDP 10ml + BL 50ml) pentru Femei Seturi
 • Narciso Rodriguez Pure Musc for Her Set (EDP 100ml + EDP 10ml + BL 50ml) pentru Femei Seturi
 • Narciso Rodriguez Pure Musc for Her Set (EDP 100ml + EDP 10ml + BL 50ml) pentru Femei Seturi
 • Narciso Rodriguez Pure Musc for Her Set (EDP 100ml + EDP 10ml + BL 50ml) pentru Femei Seturi
100% original product Cod produs: 3423222005924

Designerul american de modă Narciso Rodriguez a studiat moda la faimoasa Școală de Design- Parsons. După ce a petrecut mai mulți ani în lumea modei, succesul său a devenit mai cunoscut și a prins curajul de a-și lansa propria etichetă.Prima mai mult...

Floral Lemnos Mosc

Aromatic note: Floral Lemnos Mosc

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

Not listed
Preț : 422,22lei
truckLivrare gratuita

The set includes: 100ml EDP + 10ml EDP + 50ml body lotion.

Pure Musc for Her is a floral woody fragrance for women by Narciso Rodriguez. Extremely beautiful, feminine and pure scent that impresses even the most demanding ladies. It has incredible durability, despite its impressively simple aromatic composition, and is a suitable accessory anywhere, anytime.

The composition of Pure Musc opens with the fascinating musk which touches the senses in a delicate way. The heart is made of sensual flowers which make the fragrance so feminine. The composition is finished by beautiful cashmeran notes.

The nose behind the fragrance is Sonia Constant. The traditional form of the vial of For Her series has been preserved, but this time the color combination is white and black.

Top notes: musk

Heart notes: flowers

Base notes: cashmeran

Launched in 2019.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.