Marc Jacobs Daisy Dream Set (EDT 50ml + BL 75ml + SG 75ml) pentru Femei Seturi
 • Marc Jacobs Daisy Dream Set (EDT 50ml + BL 75ml + SG 75ml) pentru Femei Seturi
 • Marc Jacobs Daisy Dream Set (EDT 50ml + BL 75ml + SG 75ml) pentru Femei Seturi
100% original product Cod produs: 3614224024482

Designerul american de modă Marc Jacobs a știut mereu că dorește să fie faimos în lumea modei. El și-a urmat visul printr-o serie de școli de artă și de design care i-au adus ceea ce avea nevoie pentru a-și face visul să devină realitate. mai mult...

Floral Fructat

Aromatic note: Floral Fructat

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

Not listed
Preț : 252,27lei

The set includes: 50ml EDT + 75ml body lotion + 75ml shower gel.

Marc Jacobs launches Daisy Dream in summer of 2014 as a new variation of the original Daisy fragrance from 2007. He describes the perfume as a "more sophisticated and ethereal version" of Daisy.

Light and airy, Daisy Dream is both floral and fruity. The fragrance captivates with delectable top notes of blackberry, fresh grapefruit and succulent pear. The heart imparts a rich, feminine jasmine, notes of lychee and blue wisteria. A dreamy drydown of white woods, musks and coconut water.

Inspired by the boundless spirit of daisies and blue sky, Daisy Dream is marc’s newest dream girl--ethereal, innocent and free.

Top notes: Blackberry, Grapefruit, Pear

Heart notes: Jasmine, Lychee, Blue Wisteria

Base notes: White Woods, Musks, Coconut Water

Launched in 2014.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.