Jean Paul Gaultier Divine Set (EDP 100ml + SG 75ml) pentru Femei
 • Jean Paul Gaultier Divine Set (EDP 100ml + SG 75ml) pentru Femei
 • Jean Paul Gaultier Divine Set (EDP 100ml + SG 75ml) pentru Femei
100% original product Cod produs: 8435415090728

Jean Paul Gaultier este printre cei mai renumiți designeri de modă de astăzi. În ciuda lipsei unei pregătiri formale în designul de modă, pasiunea sa la determinat să-și schițeze primele schițe pe care le-a trimis pur și simplu unor designeri mai mult...

Oriental Floral

Aromatic note: Oriental Floral

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

Not listed
Preț : 528,43lei
truckLivrare gratuita

The set includes: 100ml EDP + 75ml body lotion.

Jean Paul Gaultier Divine is an amber-floral fragrance for women, launched in 2023. Its creator is the perfumer Quentin Bisch. It is intense, long-lasting, and unique, creating a magical path leading to unforgettable moments that take your breath away.

The top notes begin with an exciting trilogy of calypso, juicy red fruits, and tart bergamot. The heart blossoms with a lush bouquet of elegant lily, delicate jasmine, and ylang-ylang. The base is a mesmerizing combination of meringue, mysterious white musk, and earthy patchouli.

Jean Paul Gaultier Divine comes in an original designer bottle that is a true work of art. It is a sculpted female figure that is decorated with gold elements, highlighting the brilliance of the fragrance inside. The perfume is designed for strong and passionate women who want to be remembered.


Top notes: calypso, red fruits, bergamot

Middle notes: lily, jasmine, ylang-ylang

Base notes: meringue, musk, patchouli

Launched in 2023

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.