Jacques Bogart Silver Scent Intense Set (EDT 100ml + Deo Body Spray 200ml) pentru Bărbați
 • Jacques Bogart Silver Scent Intense Set (EDT 100ml + Deo Body Spray 200ml) pentru Bărbați
100% original product Cod produs: 3355991005181

Jacques Bogart este o companie franceza înființată în 1975. Deține câteva dintre cele mai renumite branduri de parfumuri și industrii de modă, cum ar fi Bogart, Ted Lapidus, Carven Chevignon, Lee Cooper, Naf Naf si Balenciaga. Cu o rețea densă de mai mult...

Oriental Fougere

Aromatic note: Oriental Fougere

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU BĂRBAȚI

STOC EPUIZAT
Preț : 146,05lei

The set includes 100ml EDT + 200ml Deo Body Spray.

Silver Scent Intense by Jacques Bogart is a stronger, denser and more luxurious version of Silver Scent from 2006. This modern men’s perfume with modern design is built on the contrast between classic and warm, fresh and modern notes. It is designed for cheerful men who radiate courage and charm.

The extremely provocative scent combines aromatic, spicy, citrusy and woody accents in a stable masculine composition.

Top notes: Amalfi lemon, African orange blossom, Bitter orange

Heart notes: Lavender, Geranium, Rosemary, Nutmeg, Cardamom, Coriander

Base notes: Agarwood, Vetiver, Teak wood, Tonka, Oakmoss

Launched in 2009.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.