100% original product Cod produs: 3346133600067

Hermès este o marcă de lux franceză care oferă produse din piele, accesorii, designe de lux și parfumuri. Compania a fost fondată de Thierry Hermes în 1837.Începând cu anii 1970, compania a reușit să-și merite locul în lumea modei, devenind un mai mult...

Oriental Floral

Aromatic note: Oriental Floral

Categorie: Produse fără ambalaj, PARFUMURI UNISEX FĂRĂ AMBALAJ

STOC EPUIZAT
Preț : 262,89lei
truckLivrare gratuita

Un Jardin Sur La Lagune is a new fragrance from the Un Jardin fragrance collection by the French fashion house Hérmes, founded in 1837 by Thierry Hermes. The brand became popular with the production of luxury riding accessories and leather goods, and later expanded its product line to include perfumes and cosmetics intended for the capricious client.

So far, the Un Jardin series includes six fragrances, the first one appeared in 2003 and is unisex like everyone else in the series. Un Jardin Sur La Lagune is inspired by a mysterious secret garden built by an English Lord in Venice. The fragrance leads us to a fabulous place where everything is possible, taking us to a garden on a lagoon. Exquisite aromas of magnolia, lily and sea plants create a unique perfume silhouette. Hints of sea breeze and woody chords add to the feeling lightness and harmony.

The creator of the fragrance is Christine Nagel.

Perfume notes: pittosporum, magnolia, lily, water notes, woody notes;

Launched in 2019.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.