Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Set (EDP 50ml + EDP 10ml) pentru Femei
 • Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Set (EDP 50ml + EDP 10ml) pentru Femei
 • Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Set (EDP 50ml + EDP 10ml) pentru Femei
100% original product Cod produs: 3616304104381

Casa de modă italiană Gucci a fost fondată în 1921 de Guccio Gucci. Acesta lucra într-un hotel din Londra când a fost inspirat de stilul clienților bogați ai hotelului, iar această inspirație la dus la dezvoltarea unei afaceri care, la aproape un mai mult...

Floral

Aromatic note: Floral

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 411,59lei
truckLivrare gratuita

The set includes: 50ml EDP + 10ml EDP.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum is a floral fragrance for women launched in 2021. It was created by perfumers Honorine Blanc and Alberto Morillas.

The top notes begin with a delicate pear blossom that delicately intertwines with juicy red fruits and sensual Italian mandarin. The heart accords are colorful and playful, filled with the unobtrusive sweetness of gardenia, noble jasmine and magical frangipani. The base seduces the senses with the aroma of brown sugar and addictive patchouli. 

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum comes in a luxurious designer pink packaging. Advertising face of the fragrance is American actress, singer, and composer Miley Cyrus.

Top notes: pear blossom, red fruits, Italian mandarin

Middle notes: gardenia, jasmine, frangipani

Base notes: brown sugar, patchouli

Launched in 2021


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.