100% original product Cod produs: 719346034470

Britney Spears este o cântăreață și actriță americană. Primele ei două albume ”Baby one more time” și ”Oops! I did it again” au avut un succes mondial și au poziționat-o că cea mai bună artistă teen din toate timpurile. Înca de la mai mult...

Floral

Aromatic note: Floral

Categorie: Produse fără ambalaj, PRODUSE PENTRU FEMEI FĂRĂ DE AMBALAJ

STOC EPUIZAT
Preț : 74,06lei

Britney Spears Curious este primul parfum al cântăreței populare Britney Spears, lansat în 2004 în colaborare cu Elizabeth Arden. Aroma a devenit un hit adevărat, câștigând peste 100 de milioane de dolari într-un singur an, fiind premiat pentru cel mai bun parfum feminin în anul 2005. 

Compoziția este romantică, blândă și îndrăzneață, provocându-ne să ne asumăm riscuri, în urma dorințelor noastre. Cu ajutorul nuanțelor de fructe și flori, echilibrate cu note fine de lemn și mosc, noi putem simți zâmbetul inocent și jucăuș al cântăreței. Curious se deschide cu o aromă proaspătă de pere, lotus și magnolie din Louisiana. Bazat principal pe note florale, parfumul are o inimă creată de ciclamen vesel, iasomie și tuberoză. Nuanțe calde de vanilie, mosc și lemn alb creează senzația de lux la finalul compoziției. 

Creatorul parfumului este Claude Dir. 

Note de vârf: lotus, magnolie, pere

Note de mijloc: tuberoză, ciclamen, iasomie

Note de bază: mosc, lemn de santal, vanilie, note lemnoase

Parfumul a fost lansat în 2004.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.