Lalique Azalee EDP 50ml for Women Women's Fragrance
 • Lalique Azalee EDP 50ml for Women Women's Fragrance
 • Lalique Azalee EDP 50ml for Women Women's Fragrance
100% original product Cod produs: 7640111500964

Fondatorul mărcii franceze Lalique, René Lalique, a avut o mulțime de talente. Era artist, ceramist și bijutier. Primele sale succese au apărut  în timp ce lucra ca artist independent pentru faimoasele mărci de bijuterii precum Cartier și mai mult...

Chypre Floral

Aromatic note: Chypre Floral

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 119,02lei

Lalique Azalee este o aromă modernă colorată-fructată de chypre pentru femei, concepută de Michel Almairac și Milene Alran. Aroma radiantă de curte însorită este inspirată de floarea care simbolizează dragostea- azalee. Parfumul este o redescoperire modernă a clasicului „Lys Noir” din anul 1924. Flaconul extraordinar, făcut de Rene Lalique, care este decorat cu motive florale stilizate semănând cu un lotus de picturi murale egiptene.
Compoziția se deschide cu acorduri de soare proaspăte de bergamotă, piersică suculentă și frezie captivantă. Buchetul bogat de flori este miezul acestui parfum care combină trandafiri frumoși, iasomia fermecatoare Sambac și gardenie amețitoare, iar mirosul de azalee oferă o completare și plenitudine. Baza delicată și relaxantă conține patchouli, lemn de santal cald și mosc senzual.

 

Note de vârf: bergamotă, piersică și frezie

Note de mijloc: trandafir, iasomie, gardenie, azalee

Note de bază: patchouli, lemn de santal și mosc


Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.