Armani Acqua Di Gio EDT 100ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
 • Armani Acqua Di Gio EDT 100ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
100% original product Cod produs: 3360372054559

Născut în 1934, Giorgio Armani este un designer italian faimos, cunoscut pentru linia sa de parfumuri și pentru hainele pentru bărbați. El este un exemplu în care puteți "cuceri lumea" începând de la zero. El a început de la un designer de ferestre mai mult...

Floral Fructat

Aromatic note: Floral Fructat

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 291,65lei

Armani Acqua Di Gio este un parfum ca o briza de vară care vă acaparează simțurile din primele momente.

Acest parfum este inspirat de o vacanță pe insula Pantelleria. Armani Acqua Di Gio vă oferă simțul libertății cu prospețimea violetelor și bujorului, perfect combinate cu piersicul dulce, ananasul, frunzele proaspete de lămâie și banane. Inima mirosului este un buchet de flori albe - iasomie, crin, zambile și frezii, perfecționate de ylang-ylang. Senzația parfumului de vară se încheie cu căldura lemnoasă de lemn de cedru, lemn de santal, chihlimbar și mosc.

Spiritul mediteranean al lui Armani Acqua Di Gio este capturat în sticla elegantă de azur. Marca italiană Giorgio Armani a introdus parfumul în 1995.

Notele de vârf: violete, piersic, lămâie, ananas, bujor, frunze de banane, alcool din cereale

Note de inima: iasomie, zambile, frezii, lilium, crin de vale, ylang-ylang

Notele de bază: chihlimbar, mosc, stirax, lemn de cedru, lemn de santal

Lansat în 1995.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.