Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial EDP 75ml pentru Bărbați și Femei
 • Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial EDP 75ml pentru Bărbați și Femei
 • Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial EDP 75ml pentru Bărbați și Femei
100% original product Cod produs: 3386460071987

Compania franceză de lux Van Cleef & Arpels a fost înființată în 1896. Astăzi oferă bijuterii, ceasuri și parfumuri.Stilul companiei a fost apreciat de numeroase figuri politice, celebrități și chiar unii reprezentanți din casele regale. Unii mai mult...

Categorie: Parfumuri de nișă, PARFUMURI DE NIȘĂ PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 448,77lei
truckLivrare gratuita

Ambre Imperial is part of Van Cleef & Arpels' luxury Extraordinaire collection. Its creation is inspired by the exoticism and mystique of the Orient. Perfume designer Quentin Bisch says that uses similar components to bring us closer to the legendary perfume birthplace. His composition is oriental-spicy and can be used by both sexes.
Extraordinaire Ambre Imperial is developed with a magnetic and glamorous combination of spicy pink pepper and bergamot. The heart center is a deep and intoxicating intertwining of vanilla, amber, Tonka bean and benzoin. Woody notes form a sophisticated trail that radiates irresistible attraction and softness.

Top notes: pink pepper, bergamot;

Heart notes: benzoin, amber, vanilla, Tonka bean;

Base notes: woody notes;

Launched in 2015.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.