Rochas Moustache Set (EDP 125ml + ASB 100ml + SG 100ml) pentru Bărbați Seturi
 • Rochas Moustache Set (EDP 125ml + ASB 100ml + SG 100ml) pentru Bărbați Seturi
100% original product Cod produs: 3386460108966

Casa de modă franceză Rochas a fost înființată în 1925 de către Marcel Rochas. De peste 25 de ani, brandul a oferit designe pentru femei care au complimentat grațios silueta feminină tradițională. Marcel Rochas a fost primul care a creat rochia mai mult...

Oriental Lemnos

Aromatic note: Oriental Lemnos

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU BĂRBAȚI

Not listed
Preț : 198,37lei

Setul include: 125ml EDT + 100ml after shave balsam + 100ml gel de duș.

Moustache is a new male fragrance by Rochas. It is a fragrance for anyone who loves to discover new opportunities and long for unforgettable experiences. The perfume is suitable for the modern self-confident man.

The composition of Moustache opens with the wonderful mix of mandarin and pink pepper. The heart is sensual and includes rose and cedar. The composition is finished by the remarkable patchouli, sweet vanilla and benzoin. 

The nose behind this unique fragrance is Nathalie Gracia-Cetto. The bottle has interesting design. It looks elegant and sophisticated – perfect complement to the image of the bold man.

Top notes: mandarin, pink pepper

Heart notes: rose, cedar

Base notes: patchouli, vanilla, benzoin

Launched in 2018.  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.