Paco Rabanne Fame Parfum Set (Parfum 50ml + BL 75ml) pentru Femei
 • Paco Rabanne Fame Parfum Set (Parfum 50ml + BL 75ml) pentru Femei
100% original product Cod produs: 3349668623556

Casa de modă franceză Paco Rabanne a fost fondată în 1966. Persoana care se află în spatele mărcii este designerul spaniol Paco Rabanne care a crescut în Paris. Deși este arhitect prin educație, a intrat în lumea modei inițial proiectând mai mult...

Floral Fructat

Aromatic note: Floral Fructat

Floral Fruity Gourmand

Aromatic note: Floral Fruity Gourmand

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

Not listed
Preț : 422,22lei
truckLivrare gratuita

The set includes: 50ml Parfum + 75ml body lotion.

Paco Rabanne Fame Parfum is a floral-fruity gourmand fragrance for women, launched in 2023. Its creators are the perfumers Alberto Morillas, Dora Baghriche, and Marie Salamagne. It is not just a perfume, but a true work of art.

The top notes begin with an enticing combination of mango, delicate pink pepper, and tart bergamot. The heart is an exciting trilogy of earthy patchouli, noble jasmine, and smoky incense. The base is a mesmerizing mix of soothing sandalwood, the sweetness of benzoin and mysterious white musk.

Paco Rabanne Fame Parfum comes in an original designer bottle that provokes the imagination, and its golden accents add an element of opulence. The fragrance is designed for bold and confident women who want to be noticed.

Top notes: mango, pink pepper, bergamot

Middle notes: patchouli, jasmine, incense

Base notes: sandalwood, benzoin, musk

Launched in 2023Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.