Lanvin Eclat D'Arpege Set (EDP 100ml + BL 100ml + EDP 7.5ml) pentru Femei
 • Lanvin Eclat D'Arpege Set (EDP 100ml + BL 100ml + EDP 7.5ml) pentru Femei
 • Lanvin Eclat D'Arpege Set (EDP 100ml + BL 100ml + EDP 7.5ml) pentru Femei
100% original product Cod produs: 3386460114226

Lanvin a fost fondat de talentatul designer de haine pentru copii și femei Jeanne-Marie Lanvin. Aceasta și-a început cariera în 1909 când s-a alăturat Uniunii de Cusători din Paris, câțiva ani mai târziu în 1924 ea a fondat Lanvin Parfums.Parfumul mai mult...

Floral Fructat

Aromatic note: Floral Fructat

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

Not listed
Preț : 209,78lei

The set includes: 100ml EDP + 100ml body lotion + 7,5ml EDP.

Lanvin Eclat D’Arpege is a modern fruity-floral fragrance for women. This airy, ethereal and enigmatic perfume is created by Karine Dubreuil.

Vibrant, light top accords of green lilac and petitgrain lead us into early spring. The rich floral bouquet in the heart consists of strong wisteria and sensual red peony, enriched with luscious peach blossom. The airy green tea leaves are refreshing, while the silky soft base of white Lebanese cedar, delicate musk and precious amber are like a gentle touch.

Top notes: Lilac, Petitgrain

Heart notes: Wisteria, Peach blossom, Red peony, Green tea, Chinese osmanthus

Base notes: White cedar, Amber, Musk

Launched in 2002.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.