Hermes Terre D'Hermes EDT 100ml for Men Men's Fragrance
 • Hermes Terre D'Hermes EDT 100ml for Men Men's Fragrance
 • Hermes Terre D'Hermes EDT 100ml for Men Men's Fragrance
100% original product Cod produs: 3346131400003

Hermès este o marcă de lux franceză care oferă produse din piele, accesorii, designe de lux și parfumuri. Compania a fost fondată de Thierry Hermes în 1837.Începând cu anii 1970, compania a reușit să-și merite locul în lumea modei, devenind un mai mult...

Lemnos Condimentat

Aromatic note: Lemnos Condimentat

Categorie: Parfumuri pentru bărbați

STOC EPUIZAT
Preț : 414,25lei
truckLivrare gratuita

Terre d’Hermes is created for the strong and dynamic man. Regardless of whether you wear it in the office, or at a lunch with friends, this fresh and classy scent is for those of you, who want to make a statement as soon as they show up.

Created by one of the most successful perfumeries today – Jean-Claude Ellena, the composition opens with а fruity pleasure of orange and grapefruit aromas. Notes of pepper and pelargonium form the heart, giving a path to the sensual base of patchouli, cedar, vetiver and benzoin.

Top notes: orange, grapefruit

Heart notes: pepper, pelargonium

Base notes: patchouli, cedar, vetiver, benzoin

Launched in 2006.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.