Guess Girl Set (EDT 100ml + BL 100ml) pentru Femei
 • Guess Girl Set (EDT 100ml + BL 100ml) pentru Femei
100% original product Cod produs: 085715326157

Un brand de modă american, Guess este extrem de popular în randul tinerilor din toata lumea. Oferă o gamă largă de articole de modă - îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru copii, blugi, genți, accesorii, mai mult...

Floral Fructat

Aromatic note: Floral Fructat

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

Not listed
Preț : 122,15lei

The set include: 100ml EDT + 100ml body lotion.

Guess Girl is an irresistible floral-fruity fragrance for young women, inspired by 30th anniversary of Guess brand. It is a seductive and sexy perfume, created by Laurent Le Guernes, sensual, captivating and fresh.

Guess Girl opens with sparking fruity accords of nectar made of raspberry, juicy melon and invigorating bergamot. The floral heart combines Brazilian paradise orchid, Provencal acacia and lily, while the soft and creamy base is composed of Australian sandalwood and Madagascar vanilla.

The bottle has sensual lines, accented with a black ribbon and  a cap decorated with pink flowers.

Top notes: Raspberry, Melon, Bergamot

Heart notes: Orchid, Lily, Acacia

Base notes: Australian sandalwood, Madagascar vanilla

Launched in 2013.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.