Guerlain La Petite Robe Noire Set (EDP 50ml + Mascara intensive Volume 8.5ml + Bag) pentru Femei
 • Guerlain La Petite Robe Noire Set (EDP 50ml + Mascara intensive Volume 8.5ml + Bag) pentru Femei
 • Guerlain La Petite Robe Noire Set (EDP 50ml + Mascara intensive Volume 8.5ml + Bag) pentru Femei
 • Guerlain La Petite Robe Noire Set (EDP 50ml + Mascara intensive Volume 8.5ml + Bag) pentru Femei
100% original product Cod produs: 3346470137110

Cu peste 175 de ani de istorie, compania franceză Guerlain se numără printre cele mai vechi case de parfumuri din lume. Cunoscuți pentru ingredientele rare și luxoase pe care le-au pus în parfumurile lor (chiar au plantații proprii), Guerlain este, de mai mult...

Oriental Floral

Aromatic note: Oriental Floral

Categorie: Seturi, SETURI CADOU PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 258,84lei

The set includes: 50ml EDP + 8,5ml mascara intensive volume + bag.

Guerlain La Petite Robe Noire is a soft fruity-floral, extremely feminine and totally irresistible fragrance, created by Thierry Wasser. Inspired by the elegance and eternity of a little black dress, the perfume exudes Parisian chic and graciousness.

The composition begins with playful and sparkling scents of sour cherry, bergamot, red berries and almonds. Bulgarian and Turkish roses rule the heart, further developing with notes of licorice and smoked black tea. Aniseed, tonka, vanilla, iris and patchouli form the base.

Top notes: Bergamot, Almond, Sour cherry, Red berries

Heart notes: Rose, Tea, Taif rose, Licorice

Base notes: Anise, Tonka, Vanilla, Patchouli, Iris

Launched in 2012.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.