Elie Saab Le Parfum Rose Couture EDT 30ml pentru Femei AROME PENTRU FEMEI
 • Elie Saab Le Parfum Rose Couture EDT 30ml pentru Femei AROME PENTRU FEMEI
 • Elie Saab Le Parfum Rose Couture EDT 30ml pentru Femei AROME PENTRU FEMEI
100% original product Cod produs: 3423473991359

Elie Saab este un designer libanez de modă, cunoscut în special pentru rochiile sale de seara care au fost purtate de multe celebrități pe covorul roșu. Născut în 1964, el este un talent de modă care a învățat să facă de unul singur aceste modele mai mult...

Floral

Aromatic note: Floral

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 156,67lei

Elie Saab Le Parfum Rose Couture for women is a new fragrance (launched in February 2016) that belongs to the Floral fragrance family. This limited edition of the famous Le Parfum (launched in 2011) is created with the help of master perfumer Francis Kurkdjian. Built on the boldest of all flowers, the rose, Le Parfum Rose Couture is a real olfactory masterpiece.

The composition of Elie Saab Le Parfum Rose Couture for women has an exquisite gourmand opening thanks to a feathery light, yet mouthwatering combination of rose, peony, orange blossom, and bergamot. The underlying tone of jasmine in the middle notes, together with a sorbet of vanilla, peach nectar, and litchi add to the uniqueness of the fragrance. The warm and intense base notes of patchouli, sandalwood, and caramel add a touch of irresistible glistening sweetness to the composition.

Top notes: rose, peony, orange blossom, bergamot

Heart notes: jasmine, vanilla, peach nectar, litchi

Base notes: patchouli, sandalwood, caramel

Launched in 2016.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.