Davidoff Cool Water Woman Wave Body Lotion 150ml pentru Femei Women's face and body products
 • Davidoff Cool Water Woman Wave Body Lotion 150ml pentru Femei Women's face and body products
100% original product Cod produs: 3614224499846

Davidoff este o casă elvețiană de produse de tutun fondată de Henri Davidoff și de familia sa la începutul secolului XX. Primul magazin de tutun Davidoff a fost deschis la Geneva în 1912. Fiul lui Henri, Zino Davidoff a petrecut anii 1920 în America mai mult...

Categorie: Produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, PRODUSE PENTRU FEMEI PENTRU FAȚĂ ȘI CORP

STOC EPUIZAT
Preț : 49,48lei

Davidoff Cool Water Woman Wave is a fresh and light fragrance, inspired by the water, the sea breeze, and the summer. Refreshing, fruity and floral, this is a women’s fragrance that will take you to the beach, under the warm sunlight.

Davidoff Cool Water Woman Wave is a true summer cocktail in a bottle. The top notes of the fragrance freshen and awaken your senses. They are made of sweet pear, aromatic frangipani, combined with fresh Mexican lime. The heart of the perfume is predominantly floral, with notes of jasmine and sea notes, which will remind you of summer. The base is of amber and woody notes.

Top notes: Mexican lime, frangipani, pear;

Heart notes: floral notes, jasmine, sea notes;

Base notes: amber, woody notes;

Launched in 2018.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.