Chopard Brilliant Wish EDP 75ml pentru Femei
 • Chopard Brilliant Wish EDP 75ml pentru Femei
100% original product Cod produs: 7640177360304

Chopard este o ceasornicărie și casa de bijuterii fondată de Louis-Ulysse Chopard în 1860. Reputația companiei pentru calitate și fiabilitate sa răspândit repede, iar fiul fondatorului, Paul Louis, a deschis a doua sucursală în La Chaux de Fonds. mai mult...

Oriental Floral

Aromatic note: Oriental Floral

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 130,12lei

Bijutierii celebri de la casa de design Chopard s-au inspirat din diamant în prima ediție a parfumului Wish din 1999. Flaconul, în formă de diamant frumos, a devenit un clasic în rândul doamnelor care apreciază stilul Chopard. 

Ultima ediția, Brillian Wish, este și mai luxos, compoziția lui înterpretând valoarea diamantului și prezentând o aură care accentuează feminitatea și eleganța. Creat de parfumierii Louis Turner și Michel Girard, compoziția oferă un amestec de note de iasomie stelară și arome fructate, învelite în piper roz. Notele catifelate sunt înmuiate de acordurile senzuale de chihlimbar și lemn. 

Flaconul are din nou forma unui diamant cu un accent la detaliile aurii ale gâtului și capacului flacoului. Lichidul din el este colorat în nuanțe de aur. 

Note de vârf: piper roz, fructe 

Note de mijloc: iasomie, frunze violete 

Note de bază: chihlimbar, mosc, note lemnoase 

Parfumul a fost lansat în 2010.  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.