Calvin Klein CK One Deo Stick 75ml pentru Bărbați and Women
 • Calvin Klein CK One Deo Stick 75ml pentru Bărbați and Women
 • Calvin Klein CK One Deo Stick 75ml pentru Bărbați and Women
100% original product Cod produs: 88300108978

Calvin Klein Inc. este o marcă de modă americană lansată de Calvin Klein la sfârșitul anilor '60. Marca este renumită pentru minimalismul și stilul său clasic, aceasta a contribuit la lansarea blugilor de designer în anii 1970, când Klein a mai mult...

Citric Aromatic

Aromatic note: Citric Aromatic

Categorie: Produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI ȘI A CORPULUI PENTRU BĂRBAȚI

STOC EPUIZAT
Preț : 66,39lei

The first unisex fragrance by Calvin Klein turns into a global phenomenon. Its dualism is deeply embedded in the complex composition of aromas that create a unique bond between women and men.

Calvin Klein One is recognized by its purity, coolness and freedom. The bouquet of top notes at the beginning of the composition is carefully selected. Accords of pineapple, mandarin, papaya, bergamot, cardamom and lemon can be perceived. The heart beats in a floral rhythm of violet, jasmine, lily-of-the-valley and rose, combined with nutmeg. The base consists of sandalwood, amber, musk and cedar. A true feast of aromas!

The noses behind Calvin Klein One are Harry Freeman and Alberto Morillas.

Calvin Klein One is a modern idolized classic, and its scent is a wonderful choice for both men and women.

Top notes: Papaya, Mandarin, Lemon, Cardamom, Bergamot, Pineapple

Heart notes: Violet, Rose, Lily-of-the-valley, Nutmeg, Jasmine

Base notes: Sandalwood, Musk, Cedar, Amber

Launched in 1994.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.