Burberry My Burberry Blush EDP 30ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
 • Burberry My Burberry Blush EDP 30ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
 • Burberry My Burberry Blush EDP 30ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
100% original product Cod produs: 5045498902189

Burberry este o casă de modă britanică de renume mondial, creând produse de lux pentru industria de modă, cosmetică și parfumuri. A fost fondată în 1856 de către Thomas Burberry, care avea numai 21 de ani la acel moment.Cu poziții puternice în mai mult...

Floral

Aromatic note: Floral

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 191,19lei

My Burberry Blush este un parfum floral pentru femei lansat de casa Burberry în 2017. Sticla de parfum de lux, cu nuanțe roz și un arc în jurul capacului reflectă natura încrezătoare și liberă a femeii care o poartă. Parfumul este creat de parfumerii Francis Kurkdjian și Christopher Bailey.

Burberry My Burberry Blush este un parfum floral fructat cu o"explozie de strălucire". Parfumul se deschide cu note de rodii glazurate și lămâie răcoritoare, care se îndreaptă spre aroma unei grădini din Londra cu flori înflorite, cu note de trandafir, geraniu și mere. Compoziția îți înconjoară simțurile cu o altă izbucnire de arome intense, feminine, cu note de wisteria și iasomie senzuală care constituie baza acestui parfum.

Notele de vârf: lămâie, rodie

Note de inima: trandafir, mere, geranium

Notele de bază: wisteria, iasomie

My Burberry Blush a fost lansat în 2017.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.