100% original product Cod produs: 3607343874991

Casa italiană de modă Bottega Veneta a fost înființată în 1966. Motto-ul companiei "Când propriile inițiale sunt suficiente", conturează în mod clar viziunea brandului către crearea de produse excepționale și de înaltă calitate, care să mai mult...

Lemnos Aromatic

Aromatic note: Lemnos Aromatic

Categorie: Produse fără ambalaj, PRODUSE PENTRU BĂRBAȚI FĂRĂ DE AMBALAJ

STOC EPUIZAT
Preț : 216,13lei

După Bottega Veneta (2011), Bottega Veneta Pour Homme (2013) și Bottega Veneta Essence Aromatic (2014), casa de parfum Bottega Veneta a lansat parfumul irezistibil al bărbaților Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatic. O parte din familia de parfumuri Lemnos- Aromatic, acest parfum a câștigat deja inimile oamenilor din întreaga lume datorită caracteristilior sale sofisticate masculine, care sunt perfecte pentru a fi purtate indiferent de ocazie și sezon.

Senzual dar revigorant, Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatic are o aromă de lungă durată și este foarte impresionant. Compoziția sa se deschide cu bergamot italian și note citrice care aduc prospețime extremă la miros. Parfumul se maturizeaza într-o poveste lemnoasa de patchouli indonez și pin siberian care pun în evidență caracterul și carisma masculină a parfumului. Compoziția se bazează pe mirosul cald de cedru.

Notele de vârf: bergamot italian, note citrice

Notele de mijloc: patchouli indonez, pin siberian

Note de bază: cedru

Lansat în 2016.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.