100% original product Cod produs:

Marca Blumarine este fondată în 1977 de Anna Molinari și soțul ei. Designer Blumarine are 12 parfumuri în baza noastră de parfumuri. Cea mai veche ediție a fost creată în 1988 și cea mai noua este din 2014. Parfumurile Blumarine au fost realizate mai mult...

Floral

Aromatic note: Floral

Categorie: Produse fără ambalaj, PRODUSE PENTRU FEMEI FĂRĂ DE AMBALAJ

STOC EPUIZAT
Preț : 79,35lei

Blumarine Jus No.1 Blugirl este un parfum floral revigorant destinat fetelor pline de farmec și femeilor tinere. Acest parfum romantic, modern și ușor ironic este creat de Christine Nagel. Marcajul "numărul 1" sugerează că este primul parfum al colecției Blugirl, ca sora mai mică a colecției Blumarine. Compoziția sa reflectă emoțiile fetelor și adolescenților care cresc, dar vor să pară mai în vârstă, mai maturi și mai serioși.

Jus No.1 Blugirl se deschide energic cu acorduri picante și luminoase de grapefruit, lămâie, mandarină, litchi și pere. Inima feminină și romantică încorporează aromele de mare, bulele de șampanie și notele florale înghețate de iasomie, frezii și petale de magnolie. Notele de bază introduc senzualitatea și mai multă compoziție cu note de mosc, lemn de santal, chihlimbar și vanilie.

Flaconul său este colorat în albastru inghețat, cu o panglică decorativă la gât.

Notele de vârf: lămâie, grapefruit, mandarine, păr, litchi

Notele de mijloc: apă de mare, șampanie, iasomie, frezii, magnolie

Notele de bază: mosc, lemn de santal, chihlimbar, vanilie

Lansat în 2010.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.