Benetton Giallo Woman EDT 100ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
 • Benetton Giallo Woman EDT 100ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
 • Benetton Giallo Woman EDT 100ml pentru Femei Parfumuri pentru Femei
100% original product Cod produs: 3605470205213

Benetton este o marca de modă cunoscută global, înființata în Ponzano Vento, Italia. Linia de moda a fost fondata de Luciano Benetton, care a vândut bicicleta fratelui sau mai mic pentru a cumpara o masina de cusut second hand si a produce o colectie mai mult...

Floral Fructat

Aromatic note: Floral Fructat

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 74,35lei

Benetton Giallo este unul dintre cele patru parfumuri lansate de Benetton în 2010. Două dintre acestea sunt feminine, iar celelalte două - pentru bărbați. Benetton Giallo este un parfum pentru femeii, din grupul aromatic floral-fructat. Parfumul este destul de proaspăt, îndrăzneț și potrivit pentru utilizarea zilnică. Sticla de parfum are o culoare galbenă specială, decorat ca un graffiti neterminat, care amintește de soare și de armonia din jurul nostru.

Notele de top sunt deschisem proaspete conțin fructe de padure roșii, anason și menta. Inima este florală conține lotus, trandafir, violete și piersici. Notele de bază sunt mosc, boabe tonka, vanilie și note de lemn.

Notele de vârf: note acvatice, fructe de padure roșii, anason, menta

Notele de inima: lotus, trandafir, violet, piersic

Notele de bază: mosc, tonka, vanilie, note de lemn

Lansat în 2010.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.