Balenciaga B.Balenciaga Intense EDP 50ml pentru Femei Arome pentru Femei
 • Balenciaga B.Balenciaga Intense EDP 50ml pentru Femei Arome pentru Femei
100% original product Cod produs: 3614222809302

Cristobal Balenciaga Eizaguirre a fost un designer spaniol și fondator al casei de modă Balenciaga. Antrenat încă din copilărie ca și croitor, Balenciaga este remarcat ca fiind unul dintre puținii designeri care și-ar putea proiecta, tăia și coase mai mult...

Lemnos Aromatic

Aromatic note: Lemnos Aromatic

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 160,80lei

B. Balenciaga Intense is a feminine fragrance by the Spanish fashion house Balenciaga. The perfume is an attractive scent combining sharp green notes with juicy fruity sweetness and beautiful floral aroma.

Aromatic fresh green tea soothes the senses from the top, combined with fruity shades of blueberries and soy. An impressive start leads to an even more interesting middle layer, in which magnetic chords radiate the night-blooming flower of Cereus. The intensity of the scent is softened by the exquisite finale of an exotic union between warm cedar and mahogany.

The creator of the fragrance is Domitille Bertier. The B. Balenciaga Intense bottle is a sophisticated color combination of dark purple and stylish black.

Top notes: green tea, soy, blueberry;

Heart notes: Night-blooming Cacti Cereus;

Base notes: cedar, mahogany;

Launched in 2016.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.