100% original product Cod produs: 4011700922079

Werner Baldesarini, fondatorul mărcii germane de modă Baldesarini, poartă sânge italian în vene. Înainte de a crea marca de lux în 1993, a fost designer șef și membru al consiliului de administrație al lui Hugo Boss.În 1994, Baldesarini și-a mai mult...

Oriental Condimentat

Aromatic note: Oriental Condimentat

Categorie: Produse fără ambalaj, PRODUSE PENTRU BĂRBAȚI FĂRĂ DE AMBALAJ

STOC EPUIZAT
Preț : 114,58lei

Baldessarini Ultimate este un parfum elegant făcut pentru bărbați, nu pentru băieți.

Compoziția este caracterizată ca fiind picantă orientală. Sentimentul începe cu căldura dată de piper roz, învigorată de combinația de citrice cu mandarine și bergamot. Inima aromei este florală - magnolia, iasomie și frezii. Baza este cucerită de parfumul profund de labdanum, chihlimbar, tămâie și patchoulii mistic.

Parfumul masculin al lui Baldessarini Ultimate este creat de Geza Schoen. Brandul de modă german Bladessarini îl prezintă în 2015 într-o sticlă masivă impresionantă, ambalată într-o cutie de piele cu elemente de argint.

Notele de vârf: piper roz, mandarin, bergamot

Note de inima: magnolie, iasomie, frezie

Notele de bază: chihlimbar, labdanum, tămâie, patchouli

Lansat în 2015.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.