Mauboussin L'Elixir Pour Elle EDP 100ml for Women Women's Fragrance
 • Mauboussin L'Elixir Pour Elle EDP 100ml for Women Women's Fragrance
100% original product Cod produs: 3760048794824

Mauboussin a fost fondată în 1827 ca o companie pentru bijuterii rafinate și unice. Marca a participat la expoziții, continuând să facă acest lucru a primit multă recunoaștere și premii pentru munca sa. Astfel, brandul francez a reușit să-și mai mult...

Oriental Vanilie

Aromatic note: Oriental Vanilie

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 130,12lei

L'Elixir Pour Elle is an Oriental-vanilla fragrance for women, launched in 2015 by the house of Mauboussin. This is a sweet, rich and opulent with vanilla fragrance with a luxurious and elegant feel to it.

L'Elixir Pour Elle by Mauboussin is a lovely sweet and woody blend, greeting your nose with juicy black currant, fresh orange and pink pepper and developing into an addictive garden of jasmine sambac, rose and iris. The intoxicating composition ends with the enchanting warmth and creaminess of vanilla, oud and praline.

Top notes: black currant, orange, pink pepper

Heart notes: jasmine sambac, rose, iris

Base notes:  vanilla, oud, praline

L'Elixir Pour Elle by Mauboussin was launched in 2015.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.