Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EDP 50ml pentru Femei Arome Pentru Femei
 • Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EDP 50ml pentru Femei Arome Pentru Femei
 • Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EDP 50ml pentru Femei Arome Pentru Femei
 • Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EDP 50ml pentru Femei Arome Pentru Femei
100% original product Cod produs: 783320409585

Bvlgari este o casă italiană de bunuri de lux fondată de Sotirios Voulgaris. El era originar din Grecia și a început compania lui Bvlgari în 1884. Numele Bulgaris coboară dintr-o familie antică de argintari greci, a cărei activitate a început în mai mult...

Oriental Floral

Aromatic note: Oriental Floral

Categorie: AROME PENTRU FEMEI

STOC EPUIZAT
Preț : 235,40lei

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique este un parfum oriental seducător cu un miros foarte bogat. După cum sugerează și numele lui, accentul parfumului este pe una dintre cele mai apreciate și superbe flori - tuberoza. Parfumul în sine este inspirat de orele mistice la miezul nopții, când aroma tuberozei este cel mai puternică. 

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique are o compoziție simplă, dar rafinată. Notele de vârf ne duc la un miros de coacăz și  Davana. In inima parfumului putem simți vedeta aromei, și anume tuberoza, iar la finalul compoziției, simțim vanilie și smirnă.

Flaconul parfumului este în albastru închis, frumos, care este inspirat tot de orele miezului nopții. Creatorul este Sophie Labbe.

Note de vârf: coacăz negru, davana;

Note de mijloc: tuberoză;

Note de bază: vanilie, smirnă

Parfumul a fost lansat în 2019.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.