Bvlgari Man In Black EDP 100ml pentru Bărbați AROME PENTRU BĂRBAȚI
 • Bvlgari Man In Black EDP 100ml pentru Bărbați AROME PENTRU BĂRBAȚI
 • Bvlgari Man In Black EDP 100ml pentru Bărbați AROME PENTRU BĂRBAȚI
 • Bvlgari Man In Black EDP 100ml pentru Bărbați AROME PENTRU BĂRBAȚI
100% original product Cod produs: 783320971563

Bvlgari este o casă italiană de bunuri de lux fondată de Sotirios Voulgaris. El era originar din Grecia și a început compania lui Bvlgari în 1884. Numele Bulgaris coboară dintr-o familie antică de argintari greci, a cărei activitate a început în mai mult...

Pielărie

Aromatic note: Pielărie

Categorie: Parfumuri pentru bărbați

STOC EPUIZAT
Preț : 257,80lei

Man In Black de Bvlgari este creat cu ocazia aniversării a 130 de ani de la lansarea companiei. Aroma carismatică îndrazneață este o lectură modernă a legendei nașterii lui Vulcan, zeul roman al pământului. 

Compoziția parfumului se deschide cu note de vârf de rom și mirodenii radiante. Tuberoză, iris și piele formează inima aromei, iar baza este compusă din tămâie, tonka și uleiuri aromate.

Note de vârf: condimente, rom

Note de mijloc: iris, tuberoză, piele

Note de bază: tonka, tămâie, uleiuri aromatice

Parfumul a fost lansat în 2014.


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
 1. Tariful pentru livrare este de 3,99 Euro (18,00 lei) pe întreag teritoriu. Livrăm direct la ușa Dvs sau la un biroul preferat FAN Courier.
 2. Dacă comandați produse în valoare de mai mult de 350 lei (80 EURO), livrarea este GRATUITĂ.
 3. Livrarea noastra este efectuată de servicii de curierat.
 4. Livrarea durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare după prelucrarea comenzii (în funcție de adresa de livrare menționată).
 5. Cu o livrare expresă, comanda Dvs va fi livrată în ziua lucrătoare următoare, de luni pînă vineri. Acest lucru este valabil doar pentru orașele mari din România.
 6. Comanda Dvs este procesată în următoarele 24 de ore, de luni pînă vineri. Dacă comandați după ora 16:00, comanda Dvs va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.
 7. După procesarea comenzii, veți fi anunțat prin e-mail sau telefon despre data exactă a livrării.
 8. Dacă comandați produse cu statut"2-5 zile", atunci întreaga Dvs comandă va fi finalizată în această perioadă de timp
 9. Pentru fiecare comandă într-o țară străină europeană, taxa fixă pentru livrare este de 6 Euro (28.48 lei) + 1 Euro (4,59 lei) pentru fiecare produs adăugat. Perioada de livrare este de la 2 la 28 de zile lucrătoare (în funcție de țara în care se livrează).
 1. Returnarea bunurilor achiziționate poate fi efectuată în termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 2. Mărfurile trebuie trimise la adresa firmei din Plovdiv, deoarece costul livrării către companie este acoperit de către client. De asemenea, returnarea poate fi făcută și la sediul nostru principal.
 3. Rambursarea 100% a banilor, prin transfer bancar, se efectuează după ce produsul este returnat împreună cu documentele corespunzătoare și verificat de personalul nostru, cu condiția ca toate bunurile returnate să fie în ambalajul lor original (cu toate sigiliile, timbrele și celofanul așa cum au fost primite).
 4. În cazul în care plata a fost efectuată prin intermediul unui card de debit / de credit, restituirea banilor se va face prin metoda de tranzacționare inversă pe cardul utilizat în timpul achiziției,pînă la 7 zile.
 5. Rambursările parțiale vor fi efectuate, în cazul în care mărfurile nu sunt returnate în starea și ambalajul lui original.
 6. "Parfumation.ro" are dreptul să refuze returnarea, dacă vreun produs a fost returnat fără vreo notificare prealabilă.
 7. Ar trebui să utilizați site-ul ODR pentru un conflict, imposibil de rezolvat între Dvs (în calitate de client) și respectivul magazinul online.